Web Analytics Made Easy - Statcounter

محقق حوزه مدیریت آب گفت: یکی از مشکلات آب، نداشتن نقشه راه است. اگر این نقشه راه در کل استان و کشور پشتیبانی شود و از پراکنده گویی پرهیز شود، احتمال موفقیت آن چند برابر می‌شود.

سجاد انتشاری، محقق حوزه مدیریت آب، در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، از ارائه بسته راهکار برای مشکلات کشاورزان اصفهانی از سوی استاندای خبر داد و به نقد این بسته پرداخت و گفت: راهکار‌های ارائه شده در این بسته، به هیچ عنوان جدید نیستند و البته معاون استاندار هم در نشست خبری دیروز اشاره کردند که ما صرفا همان برنامه‌ها و راهکار‌های قبلی را در یک مجموعه منسجم ارائه کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انتشاری ادامه داد: محور اصلی این برنامه کاهش مصارف مجاز، جلوگیری از بارگذاری مجدد و حذف مصارف غیرمجاز است، سپس به موضوع تامین آب پرداخته که یک تحول در رویکرد مدیریت آب کشور محسوب می‌شود.

 

این محقق حوزه مدیریت آب با بیان اینکه احتمال اثربخشی و اجرای برنامه‌ها به دلیل مشارکت و توافق چهار دستگاه اجرایی و صنف کشاورزان به عنوان ذی نفعان اصلی، بیشتر از گذشته است، تصریح کرد: قبلاً بار‌ها گفته ام که یکی از مشکلات آب، نداشتن نقشه راه است. اگر این نقشه راه در کل استان و کشور پشتیبانی شود و از پراکنده گویی پرهیز شود، احتمال موفقیت آن چند برابر می‌شود.

 

وی تأکید کرد: البته باید توجه کنیم که ذی نفعان حوضه زاینده رود در سال‌های گذشته هم با همراهی هم چند بار به نقشه راه واحد رسیده اند، ولی آن برنامه‌ها هیچگاه اجرا نشده و همین اجرا نشدن‌ها همه را خسته کرده است.

 

انتشاری گفت: آن طور که معاون عمرانی گفته، استانداری اصفهان تصمیم گرفته به جای صرف چند ماه وقت و ارائه یک برنامه عالی، به یک برنامه خوب اکتفا کند و انرژی اصلی خود را روی اجرا صرف کند.

 

وی با بیان اینکه اگر اجرای برنامه شروع شود و اندکی امید ایجاد کند، می‌توان در سال‌های آینده برنامه را بازبینی کرد، گفت: تاکید می‌کنم آن چیزی که اصفهان باید روی آن انرژی بگذرد، طراحی یک ساز و کار است که اجرای برنامه را تضمین کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حکمرانی آب استانداری اصفهان مدیریت آب نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده‌ است و به‌طور میانگین روزانه یک تن پسماند توسط عوامل این سامانه جمع‌آوری می‌شود.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استقبال مردم از سامانه اصپاک اظهار کرد: شهروندان اصفهانی از اپلیکیشن اصپاک یا سامانه جمع‌آوری پسماند خشک که از سال گذشته راه‌اندازی شد، استقبال خوبی کردند.

وی افزود: موارد تشویقی یا موضوعاتی که مردم را به جمع‌آوری پسماند خشک تشویق می‌کند، در سامانه اصپاک قرار داده‌شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: امیدواریم شهروندان به جنبه زیست‌محیطی در سامانه اصپاک توجه بیشتری داشته باشند، زیرا آن‌ها وظیفه دارند به حفظ محیط زیست و کره زمین بپردازند.

ساکتی با بیان اینکه سامانه اصپاک بالغ‌بر ۱۳ هزار مشترک در شهر اصفهان دارد که این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است، گفت: بیش از ۱۰ هزار منزل مسکونی از طریق اصپاک بیمه آتش‌سوزی شده است و به‌طور میانگین روزانه بین ۵۰۰ تا یک تن پسماند توسط سامانه اصپاک جمع‌آوری می‌شود که امیدواریم با توسعه این فرهنگ، سیستم‌های قدیمی جمع‌آوری شود.

وی گفت: امیدواریم با افزایش ظرفیت سامانه هوشمند اصپاک، تمام پسماند خشک در حوزه‌های مختلف همچون منازل و محیط‌های تجاری از مبدا تفکیک شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اضافه کرد: از شهروندان انتظار داریم با نگاه زیست‌محیطی به تفکیک از مبدا پسماندها بپردازند تا شهرداری با کمک شهروندان و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مسیر جمع‌آوری هوشمند زباله گام بردارد.

ساکتی ادامه داد: سازمان مدیریت پسماند به‌زودی کلنگ‌زنی پروژه نخاله‌های ساختمانی را آغاز خواهد کرد و بر این اساس روزانه ۱۸۰۰ تن نخاله ساختمانی بازیافت خواهد شد.

وی گفت: در حوزه پسماند خشک، کلنگ‌زنی شهرک بازیافت، مدیریت زنجیره پسماند به‌ویژه در حوزه تفکیک از مبدا، ساماندهی انبارهای غیرمجاز و محل‌های غیررسمی تأثیرات خوبی به‌دنبال دارد که امیدواریم با آغاز این دو پروژه بتوانیم خدمت خوبی به محیط زیست داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به تصفیه شیرابه گفت: تصفیه‌خانه با ظرفیت ۲۰ متر مکعب در روز نیز راه‌اندازی شده‌است و امیدواریم شاهد افتتاح رسمی آن از هفته آینده باشیم.

کد خبر 750820

دیگر خبرها

  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • هواشناسی اصفهان فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت؛ بارش پراکنده باران