Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: فضایی برای دیده شدن و بیان چالش‌های جوانان ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، پنجاه‌ و دومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اصفهان با موضوع "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" با حضور سیدرضا مرتضوی استاندار و رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان، جواد محمدی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان دبیر ستاد، محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی، تعدادی از نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد جوانان و دیگر اعضای ستاد به میزبانی سالن اجتماعات استانداری امروز یک‌شنبه 23 مردادماه 1401 برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد محمدی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان در این نشست اظهار داشت: در طول ۳ ماه گذشته که این سلسه نشست‌ها را شروع کرده‌ایم، امروز دومین جلسه در سال ۱۴۰۱ را به ریاست استاندار و با حضور مدیران دستگاه‌ها برگزار نمودیم و مطابق آن جلسات تخصصی با نمایندگان سمن‌های جوانان تشکیل شد.

وی با بیان اینکه فضایی برای دیده شدن و بیان چالش‌های جوانان ایجاد می‌شود، افزود: برخی مسائل پاسخ داده شد و تأکید استاندار بر کاربردی بودن نشست‌های ستاد ساماندهی امور جوانان است، بطورحتم در جلسات آتی نتایج بهتری رقم خواهد خورد و ما نیز پیگیری ویژه‌ای در این موضوع خواهیم داشت تا در آینده نزدیک نگرانی در امور جوانان برطرف شود.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان پیرامون تعامل و مشارکت دستگاه‌ها در طرح ویژه ساماندهی، گفت: گزارشاتی از دستگاه‌ها ارائه شد که برخی کارهای عملی انجام‌ داده‌اند. ارزیابی من این است که اهتمام در دستگاه‌ها وجود دارد، اما باید نقشه راه خوبی در ستاد ساماندهی نوشته شود تا دستگاه‌ها وظایف خود را بشناسند و در جلسات آتی نیز زمان بررسی عملکرد آن‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: در نشست نخست دو موضوع محوری اوقات فراغت و ازدواج در امور جوانان مطرح شد که مصوبات جلسه پنجاه و یکم توسط سازمان‌ها و اداراتی مانند دادگستری، بهزیستی، اداره‌ کل زندان‌ها، هلال‌احمر و اداره کل ارتباطات پیگیری و بررسی شده است.

جواد محمدی از رصد ویژه سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان خبر داد و گفت: در نظر داریم سمن‌های فعال را به دستگاه‌ها معرفی کنیم تا در یک بازه یک ماهه فعالیت آن‌ها بررسی و اخذ گزارش شود و در صورت تأیید این فعالیت ادامه یابد.

وی در پایان با اشاره به تجلیل از علیرضا مختاری، قهرمان پارالمپیک در حاشیه این جلسه، تصریح کرد: مختاری یکی از قهرمان استان است که در دیدار با مقام معظم رهبری هدیه‌ای برای ایشان ارسال شده بود که با هماهنگی آیت الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد امام جمعه محترم و استاندار عزیز امروز با فرصتی که ایجاد شد، هدیه به دست این قهرمان رسید.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ورزش و جوانان سرچ در گوگل سرپرست اداره کل ورزش و جوانان ستاد ساماندهی امور جوانان جوانان استان اصفهان جواد محمدی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • مظفری‌زاده: نتایج ما بهتر شده است ولی با خمس مشکلی نداشتیم
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • حرفهای مهم عنایتی درباره اتفاقات پرسپولیس- سپاهان
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • برکناری علی خطیر خبر خوبی بود! | هشدار به نکونام